PKC wint op bezoek bij Blauw-Wit

27 januari 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - PKC won zaterdagavond op bezoek bij Blauw-Wit met 21-25. De ploeg van trainer Daniel Hulzebosch liep van 2-2 na acht minuten korfbal naar een 14-6 voorsprong bij rust. Na rust deden de Papendrechters het rustiger aan wat resulteerde in een 21-25. PKC staat tweede met zestien punten uit tien wedstrijden, één punt minder dan koploper Fortuna.

KCC liep tegen een pijnlijke nederlaag aan in de Korfbal League. De Capellenaren verloren met 34-26 van degradatieconcurrent DVO uit Bennekom. KCC, dat laatste staat met twee punten uit tien gespeelde wedstrijden ging tot 5-5 nog gelijk. Daarna gaf DVO gas en kwam KCC niet meer in de wedstrijd. Door de nederlaag blijft KCC op de laatste plaats staan.

Overige uitslagen Korfbal League
DeetosSnel - KZ 22-33

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.