Spectaculaire voorleesochtend op het IKC Beatrix

24 januari 2019
Spectaculaire voorleesochtend op het IKC Beatrix

PAPENDRECHT - Vanmorgen, donderdag 24 januari, kregen de kinderen op het IKC Beatrix een bijzondere voorleesochtend.

In elke groep was er een speciale gast uitgenodigd om voor te lezen en iets te vertellen van zijn/ haar beroep, zoals een slager, chocolatier, pizzabakker, kraamverzorgsters, mensen van politie, brandweer en ambulance, medewerkers van RTV Papendrecht, maar ook een echoscopiste, kapster, militair, cortadora, medewerker van McDonalds, medewerker Rode Rruis, activiteitentherapeut, de wethouder onderwijs en de burgemeester.

Het werd zo een super interessante start van de dag.

IKC Beatrix wil iedereen ontzettend bedanken voor hun fantastische medewerking.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.