Sporters staan centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen op Kindcentrum Prins Constantijn

03 februari 2018
Sporters staan centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen op Kindcentrum Prins Constantijn

PAPENDRECHT - Op Kindcentrum Prins Constantijn werd afgelopen donderdag 1 februari aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen. Met oog op onder andere de aankomende Olympische Spelen was het thema: Sport!

Alle kinderen mochten in sportkleding naar school komen en ook de leerkrachten waren sportief gekleed. De school had 5 sporters van diverse sportclubs (korfbal, hockey, atletiek, ritmisch gymnastiek en voetbal) uitgenodigd om te komen voorlezen in groep 1 t/m 5:

groep 1/2 juf Fleur: Anne van Erk (hockey)
groep 1/2 juf Roos: Zoë Lichteveld (turnen)
groep 3 juf Els: Jo Kortooms (hardlopen/marathon)
groep 4 juf Daniëlle: André Simons (korfbal)
groep 5 juf Astrid: Nieke Vennink (voetbal)

De kinderen wilden van alles weten over de sport en de mooie bijpassende kleding die ze aanhadden. Daarna namen de sporters plaats in de jury voor de finale van de voorleeswedstrijd van de bovenbouw. Eerst waren de kinderen van groep 5 / 6 aan de beurt, en een half uurtje later werd er gejureerd bij de leerlingen van groep 7 en 8.  Sven en Daniek mogen zich de voorleeskampioenen van Kindcentrum Prins Constantijn noemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.