Sportklassen van de Willem met vol geluidsvolume aanwezig op tribune

24 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Sportklassen van de Willem met vol geluidsvolume aanwezig op tribune

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Dinsdagavond 22 januari waren de sportklassen uit Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam van het Willem de Zwijger College uitgenodigd om te komen kijken bij de return wedstrijd in de achtste finale van de CEV Cup. Dames 1 van volleybalvereniging Sliedrecht Sport moest het opnemen tegen het Roemeense Stiinta Bacau.

Bijna 60 leerlingen hebben de volleybalsters naar de overwinning proberen te schreeuwen, maar helaas is dat niet gelukt.

Het was een hele leuke en nieuwe ervaring om in een volle sporthal in de volleybalstad met enthousiaste toeschouwers naar topvolleybal te kijken!

Tekst en foto zijn door docent Lichamelijke Opvoeding André Kraaijeveld gemaakt.

N.b.: Er is geen toestemming van de ouders om de foto op Facebook en Instagram te plaatsen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.