Eerste gedichtenbundel Augustinusschool voor wethouder Corine Verver

24 januari 2019
Eerste gedichtenbundel Augustinusschool voor wethouder Corine Verver

PAPENDRECHT - Kinderen uit de groepen 6 en 7 van de Augustinusschool hebben de afgelopen maanden allerlei gedichten geschreven, die zijn gebundeld tot de gedichtenbundel met als titel 'Hier ga ik zitten schrijven'.

Wethouder Corine Verver nam op 24 januari de eerste gedichtenbundel. De bundel is samengesteld en gesponsord door De Lionsclub Alblasserwaard Souburgh.

Na afloop kregen alle kinderen uit de groepen 6 en 7 kregen een eigen exemplaar mee naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.