Goudreinet weer terug naar De Meent

21 januari 2019
Goudreinet weer terug naar De Meent

PAPENDRECHT - Na ongeveer een jaar te zijn weggeweest van winkelcentrum De Meent, keert groenteboer De Goudreinet weer terug. De zaak gaat medio april open. Op 3 februari 2018 was de zaak voor het laatst open en besloot men te stoppen, omdat de kosten voor de huur te hoog waren. Na een nieuw huurvoorstel en onderhandelingen is er met de verhuurder een akkoord bereikt.

De winkel komt echter niet terug op dezelfde plek in De Vers Meent, maar een paar panden verderop, in het pand waar tot voor kort modewinkel terStal was gevestigd, tussen de Bruna en Blokker.

Er zijn nog vacatures voor een filiaalhoud(st)er, assistent filiaalhoud(st)er en winkelmedewerkers.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.