Laatste schooldag van 2018 op De Willem

21 december 2018
Laatste schooldag van 2018 op De Willem

PAPENDRECHT - Vrijdag 21 december was net als voor alle leerlingen van middelbare scholen, ook voor de bruggers van het Willem de Zwijger College, de laatste schooldag voor de kerstvakantie. Op deze dag werd 2018 op passende wijze afgesloten.

De brugklassen startten met een kerstontbijt en gingen daarna keuzeworkshops doen op creatief en sportief gebied zoals koken, karate, zumba, tafeltennis, visagie, hennaversiering, tekenen, kerstliederen zingen en balsporten.

Voldaan van het harde werken in de eerste periode van de brugklas en de ‘anders-dan-andere’ laatste schooldag kon de kerstvakantie beginnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.