Koppel-Klaverjassers 'De Verzakers' zoeken nog nieuwe leden

18 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Koppel-Klaverjassers 'De Verzakers' zoeken nog nieuwe leden

PAPENDRECHT - 'De Verzakers' zoeken nog nieuwe leden om te komen klaverjassen op de Maandagavonden van 19:30 uur tot 22:30 uur. De speellokatie is aan de Stellingmolen 176 in Papendrecht.

De Verzakers spelen het zogenaamde koppel-klaverjassen, maar als je geen maat hebt dan hebben zij die wel.

De Verzakers: 'Op dit moment spelen wij al met 9 tafels en de sfeer is heel goed. Dus kom erbij, maar geef dan wel even een telefoontje naar Ron Witveld (0630 847 676) of naar P. van Esch (0636426765).'

Na het seizoen: gezellig eten bij de Wok.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.