Koninklijke onderscheiding voor Vuijk Noorland

16 januari 2019
Koninklijke onderscheiding voor Vuijk Noorland

PAPENDRECHT - Tijdens de korpsavond van de brandweer Papendrecht op 10 januari 2019 speldde  burgemeester Moerkerke een Koninklijke Onderscheiding op bij lid van de brandweer de heer W. Vuijk Noorland. Bij zijn afscheid van het korps werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vuijk Noorland (geboren op 9 oktober 1969 in Papendrecht) is hoofd logistiek bij Visser & Smit Hanab bv en was daarnaast sinds 1984 lid van de vrijwillige brandweer Papendrecht, waar hij onder meer deel uitmaakte van de werkgroep voor de nieuwe kazerne.

Al die tijd was hij een zeer toegewijde brandweerman, die dag en nacht klaar stond en wordt gekarakteriseerd als een stille kracht en teamplayer die haarfijn aanvoelt wanneer zijn inbreng noodzakelijk is en als bevelvoerder grote bijdragen heeft geleverd aan de ontwikkeling van het korps.

Foto: Richard van Hoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.