Gezellig en geslaagd koffieconcert in de Waalburcht

15 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Gezellig en geslaagd koffieconcert in de Waalburcht

PAPENDRECHT - 'Er moesten op zaterdagochtend 12 januari veel stoelen worden bijgezet bij het eerste koffieconcert in 2019 dat de Culturele Raad Papendrecht in samenwerking met het Rivas organiseerde.

Dit eerste concert vond plaats in De Waalburcht en werd uitgevoerd door de Papendorfer Musikanten. Deze Egerlanderkapel - die in september 2018 een geslaagde doorstart maakte - wist de circa 60 aanwezigen al snel met haar vrolijke klanken aan zich te binden.

Onder de bezielende leiding van de nieuwe dirigent Sebastian Petersen reeg de kapel bekende en minder bekende nummers aan elkaar. De bezoekers werden ook aangenaam verrast door de zeemansliederen die accordeonist Piet van Meerkerk ten gehore bracht.

Het werd een hele gezellige en geslaagde ochtend, die veel belooft voor de volgende koffieconcerten in 2019.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.