Peter Gertenbach twee keer genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2018

16 januari 2018
Peter Gertenbach twee keer genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2018

PAPENDRECHT - De Papendrechtse fotograaf Peter Gertenbach is met twee foto’s genomineerd voor de Bruidsfoto & Film Award 2018. Dit is een prestigieuze prijs van Bruid & Bruidegom Magazine. Uit ruim 1.600 inzendingen koos de internationale jury, die dit jaar voor het eerst niet alleen uit gerenommeerde fotografen maar ook uit een drietal bruidsparen bestond, per categorie de 10 beste foto’s. Peter Gertenbach is genomineerd in de categorieën ‘Ceremonie’ en ‘Bruidskinderen’.

Bruidsreportages
Vorig jaar was Peter ook al genomineerd, toen in de categorie ‘Bruidspaar’. En dit jaar koos de jury zelfs twee foto’s van de Papendrechtse fotograaf, die ongeveer 60 bruidsreportages per jaar verzorgt. Peter is een prachtig voorbeeld van een professional die van zijn grote passie zijn werk heeft gemaakt. Fotograferen was eerst vooral zijn hobby, vertelt hij: “Tien jaar geleden fotografeerde ik voor het eerst een bruiloft. Daarna heb ik dit jaren parttime gedaan, naast mijn werk. En sinds vier jaar run ik samen met mijn vrouw Hannie fulltime ons eigen bedrijf, Fotografie Gertenbach.”

Erg trots
Peter is vanzelfsprekend erg trots op de dubbele nominatie voor de Bruidsfoto & Film Award: “Het is toch een stukje waardering van mijn vakgenoten, en dit jaar ook van bruidsparen. Vorig jaar waren we al heel trots op onze nominatie en nu zijn we zelfs twee keer genomineerd. Dat is wel heel gaaf.”

Stemmen
Eind mei worden de winnaars van de vakprijs en de publieksprijs bekendgemaakt. Stemmen kan tot 10 mei via de website van de Bruidsfoto & Film Award 2018: www.bffa.nl. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2018.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.