Peter Gertenbach ook genomineerd voor Bruidsfoto van het Jaar

19 januari 2017
Peter Gertenbach ook genomineerd voor Bruidsfoto van het Jaar

PAPENDRECHT - Het bericht dat we gisteren hebben geplaatst over de nominatie van Naomi van der Kraan, heeft veel reacties opgeleverd. Van verschillende kanten hebben we de vernomen, dat niet alleen de Papendrechtse Naomi van der Kraan, maar ook Peter Gertenbach van Fotografie Gertenbach, eveneens uit Papendrecht, is genomineerd in de categorie bruidspaar, bij de landelijke verkiezing van de Bruidsfoto van het Jaar.

Ons dorp is dus bij deze verkiezing van het vakblad Bruid & Fotografie rijkelijk vertegenwoordigd.

Hier nog even de link naar de webpagina, waar u dus op zowel Peter Gertenbach als Naomi van der Kraan kunt stemmen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.