Genomineerden Sportverkiezingen 2015 Papendrecht bekend

12 februari 2016
Genomineerden Sportverkiezingen 2015 Papendrecht bekend

PAPENDRECHT - Woensdag 17 februari a.s. vindt het Sportgala 2016 met daarin de Sportverkiezingen 2015 plaats. En dat alles opnieuw in het Theater “De Willem” te Papendrecht. Tijdens dit schitterende evenement worden de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, het Sporttalent en de Sporttalent (ploeg) middels stemming gekozen. Deze avond zullen ook 9 genomineerde sportvrijwilligers worden gehuldigd en in het zonnetje worden gezet.

De door de jury genomineerde sporters en sportploegen zijn:

Sportman
Roy Hoornweg (atletiek)
Michiel Rietveld (atletiek)
Thomas Verhoeven (zwemmen)

Sportvrouw
Isa Dronkers (kempo/karate)
Pricilla Huisman (atletiek)
Roxanne Ramselaar (karate)

Sportploeg
Flush ’72 dames 1 (basketbal)
PKC/SWK Groep 1 (korfbal)
TOP heren 1 (tennis)

Sporttalent
Duane van Dijkhuizen (atletiek)
Bridget Janssen (atletiek)
Max Polak (atletiek)

Sporttalent (ploeg)
DES’72 D-jeugd (handbal)
Flits meisjes B (volleybal)
Flush ’72 U16-1 (basketbal)

Het belooft een spannende avond te worden waarvoor u als sportliefhebber uiteraard van harte bent uitgenodigd teneinde u favoriete sporter(s) steun te betuigen. Het sportspektakel vindt plaats op woensdag 17 februari 2016, aanvang 20.00 uur.
De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegangskaarten zijn gratis af te halen bij de receptie van het gemeentehuis. Haast u om kaarten op te halen. Immers op is op en u wilt dit evenement toch niet missen?

Op de toegangskaarten is er abusievelijk een storende fout opgetreden betreffende de aanvangstijd van het Sportgala. De kaarten vermelden een aanvangstijd van 19.30 uur terwijl dit moet zijn 20.00 uur. We verzoeken u hiermee rekening te houden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.