Loopgroep van AV Passaat is weer gestart

14 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Loopgroep van AV Passaat is weer gestart

PAPENDRECHT - De eerste trainingen kunnen afgestreept worden op het schema van de beginnende lopers. Na bemoedigende woorden van de wethouder sport, Paans, is de groep zaterdag 12 januari jl. vol  enthousiasme begonnen aan een serie trainingen op weg naar de eerste 5 km wedstrijd. Er wordt doorgetraind naar de 10 km van de Lenteloop van AV Passaat op 8 juni. Zoals gebruikelijk komen de deelnemers uit de wijde omgeving.

De trainingen zijn elke dinsdag en donderdag om 20.00 uur en op zaterdag om 09.30 uur. In januari kan nog probleemloos aangesloten worden bij de beginners. Informatie en aanmelden via loopgroep.avpassaat@gmail.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.