Twee echtparen vieren hun zestigjarig huwelijksjubileum

10 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Twee echtparen vieren hun zestigjarig huwelijksjubileum

PAPENDRECHT - De Papendrechtse echtparen Van den Oever en Van Deelen vierden beide hun zestigjarig huwelijksjubileum. Namens de gemeente Papendrecht brachten de loco-burgemeesters Janssen en De Ruijter hartelijke felicitaties over.               


Fam  van Deelen

Foto’s: Richard van Hoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.