Gezellige laatste dag dat de ijsbaan open was

07 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Gezellige laatste dag dat de ijsbaan open was

PAPENDRECHT - Zondag 6 januari was de laatste dag dat de ijsbaan open was. De afgelopen 4 weken werd afgesloten met een optreden van Breko jazz on Ice. Hiervoor de was de 'schaatstent' twee weken lang in gebruik voor allerlei evenementen.

Het was gezellig druk en veel kinderen maakten goed gebruik van de laatste schaatsdag van dit seizoen.

Foto's: Rozemarijn van Hengel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.