Papendrechtse kerken gehele week actief

04 januari 2019

PAPENDRECHT - De kerken in Papendrecht organiseren de hele week door allerlei activiteiten. Om hierin een overzicht aan te bieden, geeft het Overleg Kerken Papendrecht (OKP) ieder jaar een nieuwsbrief uit met een overzicht van (bijna) alle activiteiten.

De activiteiten zijn niet alleen bestemd voor kerkleden, maar juist voor alle Papendrechters.
Veel activiteiten zijn er ook op gericht om de medemens te helpen die het (tijdelijk) iets minder heeft.

Een greep uit de vele activiteiten: koffieochtenden, Kreakroeg, huiswerkclub, naailes, computerles, maaltijd voor alleengaanden, schuldhulpmaatjes, kledingbeurs, bloemschikken, het Lichtjesfeest en nog veel meer.

Samensteller Tine Kouwenhoven legt uit: "Deze Nieuwsbrief laat iets zien van de activiteiten van christenen in Papendrecht. Er gebeurt van alles vanuit die inspiratie.

Gezegende mensen willen graag zelf tot zegen zijn. Voor eigen leden, maar ook voor anderen. Vooral van die laatste activiteiten, voor anderen dus, laten we in deze nieuwsbrief wat zien.

Waarom? Misschien wist u niet wat er allemaal al gebeurt. Misschien brengt het u op een idee. Of misschien wilt u hulp aanbieden of samenwerken. Daarom staan er e-mailadressen en telefoonnummers bij".

De nieuwsbrief is hier te downloaden (PDF, grootte 6 MB)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.