Nieuwjaarsreceptie op dinsdagavond 8 januari 2019

02 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuwjaarsreceptie op dinsdagavond 8 januari 2019

PAPENDRECHT - De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht nodigen u graag uit voor de nieuwjaarsreceptie.

U bent van harte welkom op dinsdag 8 januari vanaf 19.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt 22.

De komende tien jaar wordt op de nieuwjaarsreceptie de zogenaamde De Bruin-Waarderingsprijs uitgereikt aan Papendrechters of organisaties die bijdragen aan de bekendheid en identiteit van Papendrecht.

Klik hier voor de volledige uitnodiging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.