Vrijwilligers gezocht voor aangepast zwemmen met kinderen

28 december 2018 door Josette Huisman
Vrijwilligers gezocht voor aangepast zwemmen met kinderen

PAPENDRECHT - Zwemvereniging de Geul biedt aangepast zwemmen aan voor kinderen met een beperking. Op woensdagmiddag leren kinderen die moeite hebben om een regulier zwemdiploma te behalen, watervrij te worden. Zij ontvangen van een geschoolde vrijwilliger één op één begeleiding.

Coördinator Guus Klein Hofmeijer legt uit: Wij zijn op zoek naar mensen die bereid en in staat zijn om structureel een handje te helpen in het zwembad op de woensdagmiddag tussen 14.45 uur en 16.15 uur. Kun jij goed zwemmen, vind je het leuk om met kinderen om te gaan en ben jij bereid om de methode van lesgeven uit te voeren en daar (bij)scholing in te ontvangen?  Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn.

De vrijwillige begeleider krijgt hiervoor veel dankbaarheid en voldoening. Daarnaast ontvang je jaarlijks een attentie met Sinterklaas, Kerst en rond de zomervakantie en word je gratis lid van zwemvereniging de Geul. Als je denkt dat is wat voor mij of als je vragen hebt, neem dan zo gauw mogelijk via email contact op met de coördinator van het aangepast zwemmen van Zwemvereniging de Geul".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.