Crossfit Papendrecht verhuist naar Parkweg

28 december 2018
Crossfit Papendrecht verhuist naar Parkweg

PAPENDRECHT - Vanaf vandaag is Crossfit Papendrecht gevestigd aan de Parkweg 5a, in het pand van de voormalige dansschool Astrid Lammerts.

Van een oude dansschool is een CrossFit Box gemaakt, een bijzondere make-over.

Crossfit Papendrecht was voorheen gevestigd aan de Kattestaart 25 naast Autowasstraat De Walvis.

De eigenaar is Mark Maste, geboren in 1983 in het Brabantse Roosendaal.
Hij is in 2004 begonnen met de HBO sportopleiding aan de Fontys en sindsdien werkzaam in de sportwereld. De laatste jaren heeft hij gewerkt als militair sportinstructeur bij de Landmacht en sinds juni 2014 is hij de eigenaar van CrossFit om anderen te motiveren om crossfit trainingen te gaan beoefenen.

De officiële opening is op zaterdag 5 januari 2019.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.