Kerstviering CSG De Lage Waard trekt volle zaal

24 december 2018 door Hennie van der Zouw
Kerstviering CSG De Lage Waard trekt volle zaal

PAPENDRECHT - Traditiegetrouw sluit CSG De Lage Waard het kalenderjaar voor de kerstvakantie af met een kerstviering. Met ruim 100 leerlingen en medewerkers vierden we in woord, muziek en beeld de vreugdevolle boodschap van kerst.

De zaal zat helemaal vol en het publiek heeft genoten.
Het thema van deze avond was 'Ander spoor'. Leerlingen speelden een toneelstuk. In het verhaal bleek dat de trein niet kwam.

Uiteindelijk had dit een positief effect op de treinreizigers, want door het lange wachten, kwamen mensen met elkaar in contact. Een mooie boodschap: Kerst brengt mensen bij elkaar. De muziek werd tijdens deze avond begeleid door mevrouw Den Hollander en het toneel door mevrouw Sebus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.