Gezellig Kerstontbijt in Winkelcentrum Westpolder

22 december 2018
Gezellig Kerstontbijt in Winkelcentrum Westpolder

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 december werd het jaarlijkse Kerstontbijt georganiseerd op het middenplein van Winkelcentrum Westpolder. Zo'n 40 vrijwilligers van de Sionskerk bedienden de bezoekers, die hier gratis van konden genieten. Er was heerlijk vers brood, Kerststol, beleg en gekookte eieren en uiteraard ook verschillende dranken. Dit alles werd gesponsord door de winkeliers.

Het werd voor het eerst georganiseerd op het vernieuwde binnenplein, waarbij de opstelling niet meer in een U-vorm was, maar allemaal losse tafels, die gezellig waren versierd. Voor de kinderen waren er knutseltafels klaargezet, zodat zij verschillende soorten Kerstknustels konden maken.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.