Veel eters bij Kerstontbijt op Westpolder

24 december 2016
Veel eters bij Kerstontbijt op Westpolder

PAPENDRECHT - Op zaterdag 24 december organiseerde de Sionskerk en de Grote Kerk het jaarlijkse Kerstontbijt op het middenplein van Winkelcentrum Westpolder. 

In de loop van de ochtend werden tientallen ontbijten geserveerd voor de belangstellenden, onder begeleiding van live gespeelde kerstmuziek. Het was sowieso zeer druk op het winkelcentrum, omdat het de laatste dag voor Kerst was.

Het eten was gesponsord door de winkeliers van WInkelcentrum Westpolder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.