Poëzie in klas 4 van de Willem

20 december 2018 door Hennie van der Zouw
Poëzie in klas 4 van de Willem

PAPENDRECHT - Op dinsdag 18 december besteedden de leerlingen van havo en vwo 4 van het Willem de Zwijger College een paar uur aan het bestuderen en produceren van poëzie. Dit gebeurde in het kader van de Activiteitenweek.

De havisten verdiepten zich aan de hand van allerlei beeldmateriaal in de kunst van Spoken Word poëzie, alvorens ze hun eigen poëtische hersenspinsels aan het papier of de camera toevertrouwden.
De vwo’ers kregen bezoek van de dichteres Tanja Helderman. Zij verdiepten zich in haar werk en kregen daarbij een inspirerende portie poëzie geserveerd. Ook deze groep produceerde een aardige verzameling poëtische pareltjes. De presentatie daarvan was een spetterend slot van deze dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.