Eliza Faas wint met haar hond Timo de Distance Controll wedstrijd

20 december 2018 door Hennie van der Zouw
Eliza Faas wint met haar hond Timo de Distance Controll wedstrijd

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft een onlangs een bekerwedstrijd in de categorie 'Distance Controll' gehouden. Deze wedstrijd werd al eind november gehouden op het terreintje van de Hondendome.
 
Helaas kon er vanwege het slechte weer nog steeds geen prijsuitreiking plaatsvinden. Dus had het bestuur van de vereniging besloten om deze prijsuitreiking te doen op de afsluitavond.

De uitslag van bovengenoemde wedstrijd is:

01. Eliza Faas met haar hond Timo met 294 pnt
02. Leendert Smit met zijn hond Erin met 291 pnt
03. Ingrid den Uijl met haar hond Seamus met 283 pnt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.