Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht houdt afsluitavond van “Sport en Spel”

20 december 2018 door Hennie van der Zouw
Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht houdt afsluitavond van “Sport en Spel”

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft afgelopen woensdag 19 december de afsluitavond van “Sport en Spel” gehouden voor de hondensporters. Het werd een gezellige avond, die meer uitliep dan de afgelopen jaren. Er werden Certificaten uitgedeeld en een leuke loterij gehouden en er werd veel gelachen. Het afgelopen jaar werd besproken en het programma voor het nieuwe jaar en de toekomst van de vereniging.

Heel het jaar hebben de hondensporters punten kunnen behalen d.m.v. certificatenraces en bekerwedstrijden. Zo ontstond  op het einde van het jaar de uitslag van de beste 3 resultaten van de V.V.H.P. “Sport en Spel in de categorie “ALL INN” 2018.

1ste is dit jaar voor de 4de maal op rij Rob Klaassen met  Roxy geworden zij behaalden samen 475 pnt. en mocht de nieuwe Wisselbeker die gesponsoord is door de Opel Centrale Groep in ontvangst nemen.

2de is geworden Ronald Hagemeijer met Droef, zij behaalden samen 436 punten. 3de is geworden Leendert Smit met Erin en zij behaalden samen in totaal 400 pnt.

Voor alle 3 de deelnemers van Sport en Spel was er een mooie beker. Tevens werd er door sponsor PRINS voor  leuke prijzen gezorgd voor de winnaars.

Buiten dat Rob Klaassen 1ste geworden was, had hij ook nog nog eens de Hoofdprijs van de loterij gewonnen. Zijn dag kon niet meer stuk.

Op Zondag 6 Januari 2019 gaat Sport en Spel weer beginnen. Er komt een klein groepje nieuwe hondensporters bij, die dan met de proeflessen gaan beginnen. Voor Februari kunnen er nog enkele mensen zich opgeven mits de hond sociaal en uitgegroeid is.

De Puppy cursus is verhuisd naar de Maandagavond en begint begint in April 2019, voor puppy’s vanaf 12wk. tot 24wk. Alle honden moeten bij de vereniging volledig zijn ingeënt voordat ze mogen gaan beginnen.

De Puppycursus bestaat uit 8 lessen van 19.00 tot 19.30 uur.

Voor informatie: Arja Smit tel. 0612389430
Zie ook de website: www.bezichtig.nu/vvhp

Ook is de Cirkeltraining is verhuisd naar de Woensdagavond en begint in April 2019. De cursus gaat van start van 18.45 tot 19.30 uur en de duur is 10wk. De hond trainen op een leuke manier via handgebaren en lichaamstaal, maar zonder geluid, de hond leert zo oplettend te worden naar de baas. Deze cursus gaat van start bij een aanvraag van 6 cursisten. Voor meer uitleg zie de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.