Badmintonclub Phoenix’17 begint opstartgroep

17 december 2018 door Hennie van der Zouw
Badmintonclub Phoenix’17 begint opstartgroep

PAPENDRECHT - Op vrijdag 18 januari om 20:00 uur zal badmintonclub Phoenix’17 een opstartgroep beginnen voor iedereen van 18 tot 88 jaar: De Phoenix StartUp. Deze trainingen zullen plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht.

Wilt u gaan sporten in het nieuwe jaar en uw fitheid verbeteren? Probeer dan de opstartgroep van badmintonclub Phoenix’17. Onder begeleiding van een ervaren trainer leert u in 12 lessen om uw conditie en techniek te verbeteren en bevordert u uw algehele gezondheid. Het gaat bij deze lessen dus niet zozeer om prestaties maar om algehele conditie, lenigheid en uiteraard gezelligheid. Natuurlijk maakt u vanzelf kennis met de badmintonsport.

Niveau
Een bepaald niveau heeft u voor deze StartUp groep niet nodig en voor een badmintonracket wordt gezorgd. Wat u mee moet nemen zijn stevige zittende sportschoenen en een gezonde dosis wilskracht. De investering in uw fitheid zal voor deze 12 lessen € 50 euro zijn.

De lessen zijn voor iedereen van 18 tot 88 jaar en duren 1 uur en 15 minuten. Na elke les wordt de opgedane kennis en ervaring geëvalueerd in een ontspannen setting.

Info avond
Voorafgaand aan de start van de trainingen is er een mogelijkheid om op vrijdag 11 januari eerst de info avond bij te wonen, waarin het hele programma gepresenteerd wordt. Om 20:00 uur bent u van harte welkom in de horeca van Sportcentrum Papendrecht. De data en opbouw van de trainingen, de intensiteit, de technieken en op welke wijze er aan uw conditie wordt gewerkt passeert dan de revue.

Een mooie gelegenheid om er achter te komen of deze opstart groep en de badmintonsport iets voor u is. Tijdens de presentatie is er vanzelfsprekend ruimte om vragen te stellen en kunt u zich inschrijven. Wilt u een energieke start van het nieuwe jaar? Schrijf dan direct in. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.