Optreden Willeke Alberti voor bewoners Rivas-locaties Papendrecht

17 december 2018 door Hennie van der Zouw
Optreden Willeke Alberti voor bewoners Rivas-locaties Papendrecht

PAPENDRECHT - De bewoners van drie Rivas-locaties in Papendrecht werden donderdag 13 december verrast met een optreden van Willeke Alberti. Het optreden was georganiseerd voor de bewoners van verpleeghuizen De Wieken, De Markt en De Waalburcht.

Verrassing
Totaal verrast genoten bewoners van het optreden van Willeke Alberti. Zij zong haar eigen nummers, maar daarnaast ook bekende klassiekers van onder andere Eddy Christiani, Jonny Jordaan en Toon Hermans. ‘De bewoners wisten dat zij naar een optreden gingen, maar ze wisten niet van wie’, zegt Nadja Krijgsman-Punt, activiteitenbegeleider bij Rivas. ‘Het was dus een hele grote verrassing toen Wilke Alberti binnen kwam. Alle bewoners hebben ontzettend genoten!’

Bedankt
Het optreden is mogelijk gemaakt dankzij firma Veth Propulsion. Daarnaast hielpen vier leerlingen van De Lage Waard de bewoners vanaf de bussen naar de zaal.

Fotobijschrift: Bewoners van de drie Rivas-locaties in Papendrecht genoten volop van het verrassingsoptreden van Willeke Alberti.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.