Help mee: Christiaan wil heel graag een nieuwe dwarsfluit

14 december 2018
Help mee: Christiaan wil heel graag een nieuwe dwarsfluit

PAPENDRECHT - Christiaan Blom is 10 jaar en zeer muzikaal. Al op jonge leeftijd van 6 jaar begon hij met blokfluit spelen en vanaf zijn 8 ste jaar speelt hij dwarsfluit. Met blokfluit zit hij in de Jong Talent klas van het conservatorium in Den Haag en dwarsfluit doet hij tijdens prive lessen bij Marjolein de Wit. Hij heeft 2 jaar geleden de Muziekwedstrijd gewonnen en hij speelt graag in kerken. Hij speelt op dit moment op een oude derdehands dwarsfluit. Dat begint nu lastig te worden omdat hij aan een fluit met b voet toe is en over een tijdje open kleppen. Ook fluit zijn oude dwarsfluit niet zo goed meer. Helaas zijn alle muzieklessen nogal duur. Naast fluitlessen volgt hij ook orgelles en componeerles.

Zijn moeder Frouke Blom legt uit: "Hij geniet volop van de lessen en heeft de uitdaging erg hard nodig. Voor ons is prioriteit dat we hem zijn lessen kunnen laten volgen. Een duur instrument kopen is daardoor financieel niet haalbaar. We hebben zelf inmiddels 2500 euro gespaard maar de fluit die hij graag zou willen en waar hij lang mee kan doen kost 5000 euro. Dit is een fluit die past bij het niveau van Chris en die hij de komende jaren echt nodig zal gaan hebben. Christiaan denkt daarnaast niet alleen aan zichzelf. Hij wil zich graag gaan verdiepen in muziektherapie voor zieke mensen en kinderen en hij zou hier in de toekomst onderzoek naar willen doen".

Om deze reden is Frouke Blom een doneeractie gestart via Geef.nl.

"Wij hopen van harte dat er mensen zijn die ons willen helpen Christiaan zijn droomfluit te geven. Alle beetjes helpen! Alvast namens Christiaan heel erg bedankt".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.