Molenstichting SIMAV organiseert fotowedstrijd in en rond molens

13 december 2018 door Hennie van der Zouw
Molenstichting SIMAV organiseert fotowedstrijd in en rond molens

ALBLASSERWAARD - Molenstichting SIMAV organiseert in 2019 een 4-seizoenen fotowedstrijd in en rond molens. Nog voor kerst start de inzending voor het winterseizoen waarvan de uiterste inzenddatum 28 maart 2019 is. Niet alleen foto’s met een molen, maar ook foto’s van een bijzonder molendetail, molenaars of molenbewoners zijn welkom. Zo breed mogelijk, zolang de foto maar molens ‘ademt’. Echter moet het een van de 33 SIMAV-molens betreffen.

Per seizoen wordt door een (vak-)jury een winnaar gekozen en aan het eind van het jaar is er een overallwinnaar.

Met uitzondering van professionele fotografen en medewerkers van SIMAV kan iedereen meedoen. Andere spelregels zijn te vinden op de website; www.simav.nl

Eind 2019 wordt in molen De Liefde te Streefkerk een tentoonstelling ingericht met de winnende foto’s van de seizoenen, de jaarwinnaar en de mooiste foto’s die net niet in de prijzen zijn gevallen.

Foto’s, voorzien van titel, verzenden aan: prsimav@gmail.com, ovv fotowedstrijd 2019, seizoen winter (lente, zomer of herfst) als jpeg- of png-bestand met een zo hoog mogelijke resolutie, maximaal 20 MB.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.