Burgemeester De Bruin voorzitter SIMAV

01 oktober 2012

PAPENDRECHT - Sinds vrijdag 28 september is burgemeester Kees de Bruin voorzitter van de SIMAV (Stichting tot Instandhouding van de Molens in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden). Vanaf maart 2003 was Kees de Bruin bestuurslid, en vanaf heden dus voorzitter.

Hij volgt hiermee Kees Bakker op, die liefst 40 jaar voorzitter is geweest. Hij werd bij zijn afscheid benoemd tot ere-voorzitter.

Kijk op de weblog van burgemeester De Bruin voor de toespraak die hij voor die gelegenheid hield.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.