Papendrechts Voedselbankdiner 2018 op sterrenniveau

11 december 2018 door Hennie van der Zouw
Papendrechts Voedselbankdiner 2018 op sterrenniveau

PAPENDRECHT - Op 10 december 2018 hebben de Lionsclub Papendrecht en het restaurant De Ertepeller een diner georganiseerd voor de cliënten van de Voedselbank in Papendrecht en werden in dit gezamenlijke evenement ondersteund door de dames van Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard en de Voedselbank. En die ondersteuning was gezien het aantal van ongeveer 100 gasten, zeer welkom.

Gezien het aantal van gasten werd het restaurant, onder strakke doch ontspannen leiding van eigenaren Mark van den Berg en Arjan Kuipers, op zijn kop gezet. Onder begeleiding van de koks van restaurant De Ertepeller hebben de leden van de Lions een 4-gangen menu, met onder andere oesters en een hertenbiefstuk, bereid en hebben daarbij tegelijkertijd kennis mogen maken met het hoge niveau waarop het restaurant gewend is te werken. Ongeacht het aantal monden dat gevoed mag worden. “Het is hartverwarmend om te zien hoe onze toeleveranciers dit diner hebben ondersteund”, aldus Mark van den Berg.

Terwijl de laatste hand aan het voorgerecht werd gelegd, ontvingen de dames van de Ladies’Circle 35 de gasten en voorzagen ze van een cocktail om vervolgens samen met de Lionsleden het menu uit te serveren. Omdat er zich onder het gezelschap ongeveer 30 kinderen bevonden was de aanwezigheid van een ballonkunstenaar en een goochelaar van harte welkom. Bijzonder was de manier waarop wethouder Kees de Ruyter zich mengde onder het gezelschap en op de hem bekende wijze aandacht gaf aan de aanwezigen en dat hij aan alle kinderen, namens de gemeente Papendrecht, een cadeautje gaf. ‘Hospitality in de hoogste graad’. Met deze woorden zou hij later de avond typeren.

Bij het afscheid nemen klonk het ‘tot volgend jaar’ veelvuldig. Het lijkt erop dat het begin van een hartverwarmende traditie is ingezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.