Wasstraat de Walvis in Papendrecht is helemaal vernieuwd

11 december 2018 door Hennie van der Zouw
Wasstraat de Walvis in Papendrecht is helemaal vernieuwd

PAPENDRECHT - Sinds 1 september 2018 is Carwash Papendrecht, gevestigd aan de Kattestaart, overgenomen door Wasstraat de Walvis. Sinds de overname is het voormalige Carwash Papendrecht flink op de schop genomen.

Powerwash wasboxen
Bezoekers aan de Wasstraat kunnen naast het kiezen om gebruik te maken van de tunnel, nu ook gebruik maken van twee nieuwe powerwash boxen om zelf de auto te wassen. Deze powerwash wasboxen, zijn voorzien van extra krachtige hogedruk waspistolen, aparte schuimpistolen voor het inschuimen met reinigende shampoo, superwax voor lange bescherming van de autolak en afspoelen met osmosewater voor vlekvrije opdroging.

Indoor stofzuigerhal
Deze week neemt de Walvis ook officieel de nieuwe indoor stofzuigerhal in gebruik. Een grote, goed verlichte hal met een krachtig centraal stofzuigersysteem.

Alle klanten van Wasstraat de Walvis kunnen tevens gratis gebruik maken van verschillende extra faciliteiten zoals mattenwassers, papier en een bandenspanningsmeter.

Ook honden zijn welkom bij de Walvis. Sinds november staat er ook een DoggyWash waar inmiddels al goed gebruik van wordt gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.