Uitreiking cadeau Goede Doel voorafgaand aan 'de Derby'

10 december 2018 door Hennie van der Zouw
Uitreiking cadeau Goede Doel voorafgaand aan 'de Derby'

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 8 december 2018 was het eindelijk zover. Namens het Wielercomité Papendrecht konden we eindelijk het Cadeau gaan overhandigen aan het G-Team van vv Papendrecht.

Ieder jaar wordt er door het wielercomité een goed doel uitgekozen die ondersteund wordt door verkopen tijdens de wielerronde. Tevens hebben de bedrijven Jeugdkeeper.nl en MACRON “beide leverancier van de producten” dit jaar een extra steentje bijgedragen.

Voor aanvang van de derby tussen vv Papendrecht en vv Drechtstreek mocht het G-Team het veld op komen wat op zich al een feest was, en het werd nog veel leuker.

Op hetzelfde moment werd er door Michel Zegelaar, Voorzitter Stichting Wielercomité Papendrecht en enkele vrijwilligers. diverse cadeau’s overhandigd aan het G-team. We kijken terug op een zeer geslaagde uitreiking. Kortom het was een prachtig gezicht om het G-Team te zien stralen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.