Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitgereikt aan Winkelcentrum Wilgendonk

10 december 2018 door Hennie van der Zouw
Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitgereikt aan Winkelcentrum Wilgendonk

PAPENDRECHT - Winkelcentrum Wilgendonk heeft sinds deze week een mooie opsteker gekregen.

Op hun Facebookpagina geeft men aan: 'We zijn een beetje trots. We hebben onze eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit willen we graag even met iedereen delen.'

Het het Keurmerk Veilig Ondernemen helpt winkelcentrum Wilgendonk om met de gemeente Papendrecht en de politie gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen.

Met maatregelen zoals (overval)preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie zorgen lokale partijen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving. De uiteindelijke beloning is het Keurmerk Veilig Ondernemen voor het hele winkelgebied.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.