Pop Up festival afgesloten met goed bezochte tentsamenkomst

09 december 2018
Pop Up festival afgesloten met goed bezochte tentsamenkomst

PAPENDRECHT - Op zondag 9 december 2018 werd het laatste evenement van het Pop Up festival op de Markt gehouden. De kerken van Papendrecht hadden een gezamenlijke tentsamenkomst georganiseerd in de grote tent, waar zo'n 300 mensen aanwezig waren. De muzikale begeleiding werd verzorgd door de band Creative.

Het thema was 'Licht, Lichter, Lichtst'.
Ed van der Vaart begon met een overdenking over 'Licht', over hoe het licht door God werd geschapen en vervolgens de hele wereld werd geschapen.
Laurens Heijboer vervolgde met een overdenking over 'Lichter', waarbij hij aangaf dat het figuurlijk gezien een stuk lichter in de wereld werd, omdat Jezus naar de aarde was gekomen en voor onze zonden was gestorven.
Tenslotte sloot Anita Stigter af met een overdenking over 'Lichtst', een vooruitblik naar de nieuwe hemel en nieuwe aarde, waar God zelf op de aarde zal wonen en het licht zal zijn.

Na afloop werd nog gezellig een kop koffie of thee gedronken in de Elimkerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.