Modetrends van de lokale winkeliers te zien in de PUP

08 december 2018 door Josette Huisman
Modetrends van de lokale winkeliers te zien in de PUP

PAPENDRECHT - Vandaag zaterdag 8 december zijn er in de overdekte PUP tent op het Marktplein twee modeshows. De eerste show startte om 11:30 uur.

De volgende lokale winkels showen de trends van dit moment, namelijk: Vero Moda Papendrecht, Zipp mode, Shoeby Papendrecht, Miss Etam, KING jeans & casuals, Flirt Fashion en Carrera van de Voort, Style&Brands - YaYa Papendrecht, ONLY,  Smit mode, Hello Kids, 18 Nul Drie,  By Veerle en Nelson Schoenen.

Tijdens de shows geeft ICI PARIS XL (Nederland) een Flash Make-up demonstratie. In een paar minuten zie er tip top en feestelijk uit.Om 14:30 uur zal er nog een modeshow zijn. Deze show wordt gepresenteerd door modegoeroe Fred van Leer. Tijdens de show krijg je hapjes aangeboden. Rond de catwalk zijn stoelen geplaatst. Kom kijken bij het Mode Event om inspiratie op te doen. Iedereen is welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.