Eigenaar Tapperij Tijdloos: 'We hebben de Champions League voor kroegen gewonnen'

05 december 2018 door Hennie van der Zouw
Eigenaar Tapperij Tijdloos: 'We hebben de Champions League voor kroegen gewonnen'

PAPENDRECHT - "Tatatata, hij is binnen. Iedereen mag me ontvolgen maar deze prijs is als jouw club de Champions League wint, voor ons de Champions League voor kroegen, zo zo zo trots op iedereen om te stemmen en voor alle support voor de Tapperij. Love jullie."

Dit enthousiasme van de eigenaren van Tapperij Tijdloos is heel begrijpelijk. Want zaterdagavond was het bijna in heel Papendrecht te horen: 'En de winnaar is...: Tapperij Tijdloos. Het Papendrechtse café mag zich sinds afgelopen zaterdag de allerleukste voetbalkroeg van Nederland noemen.'

Zaterdagavond laat werd de uitslag van die verkiezing rechtstreeks uitgezonden op Fox Sport, de zender die deze wedstrijd de afgelopen maanden op touw had gezet. Tv-kijkers zagen hoe presentator Koert Westerman onder luid gejuich en applaus de dampende zaak binnenkwam en de prijzen overhandigde aan een van de eigenaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.