Twee Pieten getrouwd door burgemeester Moerkerke

05 december 2018 door Hennie van der Zouw
Twee Pieten getrouwd door burgemeester Moerkerke

PAPENDRECHT - Het gerucht gonsde al langer in Papendrecht en met name rondom basisschool De Wielen: er zouden twee verliefde Zwarte Pieten zijn gesignaleerd.

Vandaag - 5 december - werd het officieel bevestigd: de twee Pieten zijn getrouwd. Burgemeester Moerkerke was voor de gelegenheid bereid het huwelijk te voltrekken. Hij deed dit onder toeziend oog van vele leerlingen, onderwijswethouder Kees de Ruijter en natuurlijk Sinterklaas zelf! De twee Pieten vertrekken morgen op huwelijksreis naar... Spanje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.