Wisselende uitslagen in de vierde speelronde van de Korfbalcompetitie

03 december 2018 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Wisselende uitslagen in de vierde speelronde van de Cashback World Korfbal League. In Koog aan de Zaan waren de doelpunten schaars, met name het reboundende overwicht van Fortuna bezorgde de Delftenaren de zege in een verder matige wedstrijd.

In Bennekom en Capelle aan den IJssel echter, vielen de goals als rijpe appelen. Olav van Wijngaarden was dichtbij het verbreken van het record van 70 doelpunten in één Korfbal Leagueduel, echter zijn poging strandde waardoor PKC op bezoek bij DVO 'slechts' genoegen moest nemen met een evenaring van het huidige record. LDODK had, op bezoek bij KCC, geen kind aan de thuisploeg. Tot halverwege in de eerste helft ging het nog gelijk op maar daarna schakelden de Friezen een tandje bij en liepen zij uit naar een fikse overwinning.

Play-off kandidaten Blauw-Wit en TOP maakten geen fouten, beide ploegen wonnen van respectievelijk DOS'46 en DeetosSnel, waardoor geen geen enkele thuisspelende ploeg dit weekend de punten in eigen huis wist te houden.

Alle uitslagen van speelronde 4:

KZ/Thermo4U - Fortuna/Delta Logistiek: 14-19
DOS'46 - Blauw-Wit: 27-30
DVO/Accountor - PKC/SWKGroep: 32-38
DeetosSnel - TOP/SolarCompleet: 24-28
KCC/SO natural - LDODK/Rinsma Modeplein: 21-38

De samenvattingen, de recap en de statistieken van deze vierde speelronde zijn de vinden op de Korfbal Leaguewebsite.

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.