De DE-puntenaktie weer gestart

03 december 2018 door Hennie van der Zouw
De DE-puntenaktie weer gestart

PAPENDRECHT - Voor de 5 de keer staan de inzameldozen voor DE-punten weer verspreid in Papendrecht voor u klaar. Voor de ingezamelde punten, de opbrengst wordt door DE verhoogd met 15%, krijgen de voedselbanken pakken koffie.

Koffie zit nooit in de voedselpakketten: duur én het bederft niet.
Inmiddels is de aktie door DE geregeld direct vanuit de voedselbanken, hoewel de aktie is 7 jaar geleden is bedacht en opgezet door een Lionsclub in Voorburg. Renée Hassink van de Lions club Alblasserwaard d’Egelantier is 5 jaar geleden voor de regio hier mee gaan doen.

Vooral omdat de voedselbank het in december best erg druk heeft blijft zij het voor Papendrecht doen. Sliedrecht en het bijbehorende Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam doen het wel nu zelf.

Inmiddels staan de dozen in de bibliotheek, op de Meent bij Vershoek Kaas, op de Westpolder bij slager de Vries, op de Wilgendonk bij bakker Uljee en in de Middenpolder bij de MCD. Ook in de Katholieke Kerk, de Morgenster en de Elimkerk

Wij danken iedereen alvast van harte dat u de moeite heeft genomen om de punten, liefst geteld, in de dozen te doen. De klanten van de voedselbanken zijn er erg blij mee! En dat is fijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.