Badmintontoernooi PBC groot succes

03 december 2018 door Hennie van der Zouw
Badmintontoernooi PBC groot succes

PAPENDRECHT - Zaterdag 1 december werd het open recreanten badminton toernooi gehouden in sportcentrum Papendrecht, georganiseerd door de Papendrechtse Badminton Club. Aanleiding was het 50-jarig bestaan van PBC. Deelnemers uit alle windhoeken van het land hadden zich ingeschreven, van Almere tot Breda en natuurlijk veel badmintonners uit de regio.

Totaal waren er 112 deelnemers die verdeeld over 12 poules, van beginners tot gevorderden, 222 wedstrijden hebben gespeeld. Het toernooi werd o.a. gesponsord door de middenstand van Papendrecht en Sliedrecht. Een sportieve maar bovenal gezellige dag welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.