Nieuwe Zuiver Water Bewustwording Avond

03 december 2018 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Zuiver Water Bewustwording Avond

PAPENDRECHT - Op 12 december is er in Papendrecht weer een -kosteloze- Zuiver Water Bewustwording Avond. Vanwege de zorgen rondom vervuiling in het leidingwater en interesse in optimaal gezuiverd water, hebben in 2017 en 2018 honderden Papendrechters deelgenomen en konden daarbij water van hun keuze laten testen. Voor velen een ‘eyeopener’.

Bij deze uitvoering is sprake van diverse sprekers;  orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk, circulair ondernemer Olivier Olmer en schrijfster/waterambassadeur Gabriëlle Sutherland. Zij is de auteur van het boek ‘Wij en Water’ en zal vertellen over haar bevindingen van 6 jaar water-studie.

Organisator/Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme:
“De Zuiver Water Bewustwording Avonden hebben zich ontwikkeld tot een soort van mini-seminars. Diverse sprekers, dit keer zijn het er zelfs vier, benaderen het thema ‘water’ vanuit verschillende invalshoeken.  Water is heel bijzonder én heeft vele ‘gezichten’.”De subtitel van het boek ‘Wij en Water’ is in dit verband treffend: ‘Gewoon water bestaat niet’.

Nadat in 2017 het artikel “In Papendrecht begint de victorie’, met als insteek optimaal zuiver water voor iedereen,  in het Papendrechts Nieuwsblad en op www.papendrecht.net werd gepubliceerd zijn er flink wat stappen gezet. Niet alleen zijn er veel Zuiver Water Informatie/Bewustwording Avonden georganiseerd, er kwam ook aandacht voor zuiver water vanuit de politiek en zijn inmiddels tientallen Papendrechters blij met hun zuiver water-kraan(t(e).

Zuiver water past bij de huidige interesse in bewust leven, culinair genieten, gezondheid en duurzaamheid.

De vreugde en genot die zuiver water geeft, de interesse, verbondenheid en samenwerking met veel mensen zijn een enorme zegen en bemoediging om  -samen- door te gaan. Uiteraard in Papendrecht,  maar ook regionaal en landelijk. 'Victorie' is breder dan het bereiken van een einddoel, het is het blijven wandelen op de weg ernaar toe."

Zuiver Water Informatie/Bewustwording Avond (deelname is kosteloos)
Locatie: ConceptStore Papendrecht, Brederodelaan 46, Papendrecht
Datum: woensdagavond 12 december
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur

Voor het volledige programma en opgeven  zie: www.bewustdordrecht.nl/agenda

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.