Naomi Julicher wint hoofdprijs Fiat 500 met actie winkelcentrum Westpolder

01 december 2018
Naomi Julicher wint hoofdprijs Fiat 500 met actie winkelcentrum Westpolder

PAPENDRECHT - Op zaterdag 1 december om 16.00 uur was het zover: de uiteindelijke winnaar van de mooie Fiat 500 werd bekendgemaakt. Vele honderden klanten hadden hun envelop met hun naam ingeleverd in een grote brievenbus.

Op maandag 26 november werd er een voorselectie gemaakt, waarbij er 100 enveloppen werden geselecteerd, die uiteindelijk kans maken op de hoofdprijs.

De 100 potentiële prijswinnaars werden allemaal uitgenodigd om op 1 december getuige te zijn.

Na een ware afvalrace was de 26-jarige Naomi Julicher uit de Gerard Dousingel de gelukkige winnares. Ze was erg verrast en gaf aan dat haar huidige auto aan vervanging toe was, dus het was een welkom geschenk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.