Verbouwd Winkelcentrum Westpolder viert feest met acties en gratis shoppers

06 oktober 2018
Verbouwd Winkelcentrum Westpolder viert feest met acties en gratis shoppers

PAPENDRECHT - Op de website van het vernieuwde Winkelcentrum Westpolder lezen we een leuke uitnodiging voor al hun klanten: 'Wij zijn bijzonder verheugd u uit te nodigen voor de heropening van ons vernieuwde winkelcentrum. Speciaal voor onze klanten hebben wij de komende maanden een compleet programma van acties, activiteiten, lekkers & muziek voor jong & oud samengesteld.

In de periode van donderdag 11 oktober t/m zaterdag 24 november kunt u kassabonnen van onze winkels sparen en kans maken op de hoofdprijs, de Fiat 500."

De afgelopen maanden heeft u in Winkelcentrum Westpolder de verbouwingen bijna op de voet kunnen volgen, en nu is het zover, aanstaande donderdag 11 oktober wordt om 11:00 uur 's ochtends de officiele opening verricht, waarna er een feestperiode begint met allerlei activiteiten.

De winkeliers van het vernieuwde winkelcentrum pakken de komende dagen al uit met allelei acties. Op de geheel vernieuwde website van de Westpolder kunt u het gehele programma op uw gemak bekijken, voor u aan den lijve gaat ervaren wat er allemaal veranderd is in het winkelcentrum.

Foto: Op vrijdag en zaterdag 5 en 6 oktober worden er Westpolder shoppers uitgedeeld met daarin mooie aanbiedingen. Vergeet de bon niet mee te nemen!

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.