Fotograaf Wim Schut: 'Arriva verdwijnt uit het straatbeeld. Qbuzz komt'

30 november 2018 door Hennie van der Zouw
Fotograaf Wim Schut: 'Arriva verdwijnt uit het straatbeeld. Qbuzz komt'

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Wim Schut heeft een een serie foto's van het afscheid nemende Arriva en de komst van QBuzz online gezet.

Op 9 december 2018 start in de Drechtsteden Qbuzz. De komende jaren rijden moderne bussen onder andere als snelle busverbinding naar Rotterdam.Eind november werd er nog volop gewerkt. Nieuwe abri's, fietsenstallingen. Het rijklaar maken van de bussen met de modernste voorzieningen gebeurde in Alblasserdam bij Iveco Schouten. Hier een kleine impressie van hoe het was en wat het gaat worden.

De kranten staan er vol mee, nu ook op www.FotoPapendrecht.nl.
   
Voor de gehele 'bus-serie:' klik op deze link: http://www.fotopapendrecht.nl/441041254

Foto's: Wim Schut

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.