Groot Papendrechts Dictee opnieuw gewonnen door Randy van Halen

29 november 2018 door Hennie van der Zouw
Groot Papendrechts Dictee opnieuw gewonnen door Randy van Halen

DRECHTSTEDEN - Woensdagavond 28 november werd het Groot Papendrechts Dictee gehouden in de sfeervolle en warme PUP-tent. Voor de eerste keer werd het dictee georganiseerd in samenwerking met Lions Alblasserdam-Souburgh.

Het dictee, met als thema winterse taferelen, werd geschreven door 42 deelnemers. Gojibessen bleek een lastig woord. Prominente deelnemers dit jaar waren burgemeester Aart-Jan Moerkerke en wethouder Corine Verver.

De winnaar is, voor de derde keer op rij, Randy van Halen uit Dordrecht. Randy zal volgend jaar de schrijver van het dictee zijn. Op de tweede plaats is geëindigd Marian Naafs uit Papendrecht en de derde plaats is voor Hester Verhagen uit Zwijndrecht.

De winnaars kregen de bundel Pessimisme kun je leren (samengesteld door Eus) van Levi Weemoedt en een boekenbon. Peter Jansen van Lions Alblasserdam-Souburgh had een extra verrassing voor de winnaar namens de Lions, een uniek kunstwerkje van kunstenaar Roel Teeuwen.

Het was een geslaagde en gezellige avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.