Dit jaar een echte ijsbaan op het Marktplein

25 oktober 2012
Dit jaar een echte ijsbaan op het Marktplein

PAPENDRECHT - De afgelopen jaren werd er door de gemeente in december een ijsbaan met een kunststof vloer in het centrum van Papendrecht geplaatst.

Dit jaar volgt er een primeur, want voor het eerst komt er een ijsbaan met echt ijs op het Marktplein! Vanaf 21 december 2012 tot 6 januari 2013 is de ijsbaan van 15 bij 26 meter in Papendrecht geopend.

De baan is een initiatief van de restaurants Il Mercato en Cookers en van kledingzaak RB Casual, met ondersteuning van Winkeliersvereniging De Meent en de gemeente Papendrecht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.