Papendrechtse IJsbaan geopend

07 februari 2012
Papendrechtse IJsbaan geopend

PAPENDRECHT - Als een van de laatste ijsverenigingen in de regio is de Papendrechtse IJsclub aan de Parkweg 9 in Sportpark Oostpolder vanmiddag open gegaan voor het publiek.

Het water van de ijbaan is een stuk dieper dan het water van andere ijsclubs in de regio, vandaar dat er langer moest worden gewacht. Een klein stuk van de ijsbaan is nog afgeschermd, omdat het ijs daar nog niet stevig genoeg was.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.