IJsbaan op Markt geopend

07 december 2011
IJsbaan op Markt geopend

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse kerstseizoen is geopend! Op woensdag 7 december werd de ijsbaan geopend en er werd een grote Kerstboom geplaatst. De fraaie kerstboom komt ook dit jaar weer uit Duitsland, namelijk uit partnerstad Blomberg.

Angelica Spits mocht samen met de burgemeester de stekker erin steken en zodoende een hart verlichten die hoog in de top hing. De komende 2 weken is de ijsbaan nog geopend. En op vrijdag 16 en zaterdag 17 december is er dit jaar een grote Kerstmarkt.

Zie de Agenda van Papendrecht.net voor het volledige programma.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.